Cele mai bune genți pentru laptop

Timp estimat citire: 8 minute

Pentru transportarea laptopului tău în cele mai bune condiții, ai nevoie de o geantă de calitate, care să-ți asigure confortul și siguranța de care ai nevoie. Dacă ești în căutarea unui astfel de produs, poți citi în continuare pentru a afla care sunt cele mai bune pe care le poți alege.

1. Cele mai bune genti de laptop – Clasament TOP 3

Modelele de genți pentru laptop pe care le poți găsi pe piață sunt variate și există nenumărate păreri despre care sunt cele mai bune. Totuși, produsele de top au în comun câteva caracteristici care le atestă calitatea. Iată de ce genți să ții cont când alegi varianta potrivită pentru tine:

ProdusCASE LOGIC Geanta Pentru Notebook de max. 15.6 inch, 1 compartiment, waterproof, poliester, negruHP Geantă notebook 15.6 inch Renew Travel, rezistentă la apăASUS Geantă notebook 15.6 inch EOS 2 Carry Bag Black + Dark Grey


Caracteristicidiagonală maximă laptop: 15.6culoare: negrumaterial: poliestercurea de umăr detașabilăcompartiment pentru accesoriigreutate: 680 gdimensiuni: 50 x 29 x 8 mm
diagonală maximă laptop: 15.6culoare: negru-grimaterial: poliestercurea de umăr detașabilăbuzunare pentru accesorii (9 interne și 3 externe)diagonală maximă laptop: 15.6culoare: negru-grimaterial: poliestercurea de umăr detașabilăbuzunare la interior și exterior
Pro are și un buzunar pentru o tabletă cu diagonala de cel mult 10.1 inchidesign slimmaterial care asigură rezistența la șocurimânere confortabilerezistentă la apămulte compartimenteaspect elegantinterior căptușitbuzunare spațioase
Vezi AICI prețVezi AICI prețVezi AICI preț

1.1. Cele mai bune genți de laptop de 14 inch

Gențile de laptop de 14 inchi au un aspect plăcut și sunt practice, în același timp, mai ales pentru că au dimensiuni reduse, dar și multe compartimente folositoare pentru transportarea laptopului și a accesoriilor necesare.

DELL Geantă notebook 14 inch Professional Lite Business black

Această geantă din nylon este potrivită pentru laptopuri de maximum 14 inchi și are greutatea de 900 g.

Vezi AICI preț

Avantaje
aspect de servietă elegant, potrivit pentru ținute business

Targus Geantă notebook 12 – 14 inch CitySmart Slimline Topload Black – Grey

Această geantă are greutatea de 600 g. Are buzunare interioare și exterioare și este realizată din poliester. Dimensiunile sunt de 37 x 6.5 x 36 cm.

Vezi AICI preț

Avantaje
material cu rezistență la șocuribuzunare pentru accesorii spațioase

Natec Geantă notebook 13 – 14 inch Gazelle Light Graphite

Această geantă se remarcă prin nuanța elegantă de gri, fiind realizată din nylon. Dimensiunea este de 415 x 315 x 60 mm.

Vezi AICI preț

Avantaje
material rezistent la șocuricurea de umăr detașabilă

1.2. Cele mai bune genți de laptop de 15.6 inch

Aceste genți sunt cele mai populare, pentru că multe modele de laptopuri au diagonala ecranului de 15.6 inchi. Sunt potrivite chiar și pentru laptopuri mai mici sau dacă ai mai mult dispozitive pe care le iei la tine alternativ. Iată care sunt cele mai bune opțiuni de astfel de genți:

HP Geantă notebook 15.6 inch Renew Travel, rezistentă la apă

O primă recomandare este această geantă cu curea detașabilă cu dimensiuni de 50 x 29 x 8 mm, din poliester, cu greutatea de 680 g.

Vezi AICI preț

Avantaje
buzunar pentru tablete cu diagonala de 10.1 inchidesign plăcutmaterial rezistent la șocurimânere ergonomice

CASE LOGIC Geantă Pentru Notebook de max. 15.6 inch, 1 compartiment, waterproof, poliester, negru

 Această geantă are greutatea de 680 g și este realizată din poliester. Cureaua de umăr este detașabilă.

Vezi AICI preț

Avantaje
rezistentă la apămulte compartimenteaspect elegant

ASUS Geantă notebook 15.6 inch EOS 2 Carry Bag Black + Dark Grey

Poți alege și această geantă din poliester, negru cu gri, cu buzunare spațioase la interior și exterior.

Vezi AICI preț

Avantaje
interior căptușit cu materiale rezistente la șocuricompartimentare eficientă

1.3. Cele mai bune genți de laptop de 17.3 inch

Dacă ai un laptop cu ecran foarte mare, poți alege o geantă pentru dispozitive cu dimensiuni de 17.3 inchi. Acestea sunt mai voluminoase, însă aspectul rămâne plăcut și elegant ca în cazul celorlalte tipuri. 

Case Logic Geantă notebook 17.3 inch DLC117

Dimensiunile acestei genți sunt de 43.9 x 8.1 x 32 cm. Este realizată din poliester, iar greutatea de 800 g.

Vezi AICI preț

Avantaje
buzunar pentru accesorii discret și spațiosmânere confortabile și ergonomice

Everki Geantă notebook 17.3 inch Advance Laptop Bag Briefcase

Poți alege și această geantă care are dimensiunile de 440 x 330 x 110 mm. Este făcută din poliester și este de culoare neagră.

Vezi AICI preț

Avantaje
buzunare încăpătoare la interior și exteriormaterial la interior care protejează de șocuri

Geantă laptop Trust Sydney 17.3 inch Negru

O altă recomandare pentru laptopuri de dimensiuni mari este această geantă neagră  din nylon  La exterior are mărimea de 470 x 370 x 90 cm.

Vezi AICI preț

Avantaje
rezistențăcompartiment special pentru Kindlemulte compartimente

2. Cum aleg o geantă de laptop bună?

Ca să alegi o geantă de laptop bună, potrivită pentru necesitățile tale, trebuie să iei în considerare câteva caracteristici generale ale acestui tip de produse. Astfel, poți face comparații mai ușor și poți găsi ceva ce ți se potrivește. Iată ce să iei în considerare:

Dimensiunea

În primul rând, trebuie să iei în considerare dimensiunea genții de laptop. Aceasta este măsurată în inchi, de obicei, pentru a fi mai ușor să te orientezi în funcție de diagonala laptopului. Poți alege și genți mai mari decât ecranul computerului tău, dacă ai nevoie de mai mult spațiu pentru accesorii sau dacă vrei să iei la tine alternativ laptopuri de mai multe dimensiuni. 

Rezistența la șocuri

Pentru ca laptopul tău să fie transportat în condiții optime, este recomandat să alegi o geantă care are la interior un material special pentru absorbția șocurilor. Astfel, previi efectele negative ale evenimentelor care-ți pot afecta dispozitivul când ești în mișcare.

Tipul curelei

Unele genți, mai ales dacă sunt tip servietă, au curea de umăr detașabilă, Acest lucru poate fi util dacă vrei să adaptezi geanta pentru laptop la diferite tipuri de ținute, dar și dacă vrei să ai versatilitate în ceea ce privește modul de transportare a genții. 

De asemenea, cureaua trebuie să fie făcută din materiale de calitate, mai ales neopren, care permite o fixare bună pe umăr și îți permite să porți geanta fără să fie incomod.

Compartimentarea

Un alt aspect căruia să-i acorzi atenție este compartimentarea genții. Aceasta poate avea compartimente atât la interior, cât și la exterior, de diferite mărimi și tipuri. De asemenea, unele modele de genți au și comportimente speciale pentru transportarea altor dispozitive, precum tabletele sau e-book readerele.

Aspectul

Nu în ultimul rând, și aspectul este important, mai ales dacă porți în viața de zi cu zi anumite ținute și există reguli stricte la locul de muncă din acest punct de vedere. Indiferent de situație, gențile slim sunt versatile și-ți oferă confortul de care ai nevoie. Gențile tip servietă sunt o opțiune bună din acest punct de vedere, dar există și variante cu aspect mai apropiat de stilul sport sau casual.

3. Mărci recomandate de ForIT.ro

În afară de caracteristicile produselor, e bine să știi și câteva mărci renumite pe piața de accesorii pentru laptopuri, care oferă soluții de calitate pentru transportarea acestora.  Iată ce branduri recomandate să iei în considerare: 

3.1. Marca Case Logic


Case Logic este parte a grupului Thule, cu sediul în Suedia.Case. Acest brand produce rucsacuri și genți pentru laptop durabile, pe care te poți baza în diferite situații, atunci când ești în mișcare în viața de zi cu zi. Acestea nu sunt destinate doar transportării laptopurilor, ci și celei a aparatelor foto, tabletelor și accesoriilor pentru aceste dispozitive.

3.2. Marca HP

HP este o marcă arhicunoscută producătoare de laptopuri și accesorii pentru acestea, inclusiv genți. În general, în crearea produselor se are în vedere folosirea tehnologiei pentru îmbunătățirea vieții în general, atât la nivel personal, cât și profesional. Produsele creează experiențe, nu vin doar în întâmpinarea necesităților. 

3.3. Marca Asus

Asus este, de asemenea, o marcă cunoscută în domeniul electronicelor, mai ales al telefoanelor și al laptopurilor. Dezvoltarea produselor se bazează pe inovație, pentru ca prin acestea să fie creat un stil de viață îmbunătățit de tehnologie și experiențe inedite pentru utilizatori. Asus oferă, pe lângă dispozitive, și accesorii pentru acestea, precum alimentatoarele, mousepadurile sau căștile, toate încadrându-se în aceleași standarde de calitate.

4. Cum se întreține o geantă de laptop

Gențile de laptop nu au nevoie de o întreținere specială, doar că pe parcurs se pot acumula praful și murdăria în fibrele materialului, astfel că trebuie spălate ca orice alt bun din materiale textile. Majoritatea modelelor de genți de laptop nu se poate spăla la mașină, pentru că materialele de protecție împotriva șocurilor se pot deteriora.

Se recomandă ca spălarea să se facă de mână, mai întâi pe zona murdară, dacă există pete accentuate, după care se poate trece la curățarea tuturor suprafețelor. Poți folosi apă călduță și un detergent de rufe neutru, pe care să-l aplici cu o perie moale. Apa nu trebuie să fie fierbinte, pentru că materialele din care este făcută geanta se pot deteriora rapid la temperaturi ridicate. La final, trebuie să lași geanta să se usuce complet, pentru că umezeala care rămâne poate afecta țesătura și poate descrește rezistența și calitatea materialului.

Gențile de laptop sunt o opțiune elegantă și confortabilă pentru transportarea laptopului în viața de zi cu zi, într-o varietate de contexte. Poți alege genți în diferite stiluri, cu compartimentări și caracteristici variate.

Sursa foto: Pixabay.com, ForIT.ro

5. Întrebări și răspunsuri frecvente despre cele mai bune genti de laptop

De ce să aleg o geantă de laptop?

Gențile de laptop sunt o alternativă la rucsacuri, mai ales dacă nu ai atât de multe lucruri de cărat și vrei să păstrezi aspectul ținutei tale în contexte mai formale. De asemenea, gențile sunt confortabile și au o compartimentare prin care-ți poți ține accesoriile la îndemână tot timpul.

Din ce material să fie geanta de laptop?

Gențile de laptop sunt realizate, în general, din nylon sau poliester. Ambele materiale sunt rezistente și durabile și au un nivel potrivit de elasticitate. Obiectele din aceste materiale nu trebuie spălate la mașină, pentru că poate fi afectată calitatea.

Care este diferența dintre gențile și rucsacurile de laptop?

Diferența ține în principal de aspect și de capacitatea acestora. Gențile au o compartimentare utilă, ca rucsacurile, dar dacă ai multe lucruri de luat la tine, rucsacurile sunt o opțiune mai bună. Totuși, gențile de laptop se adaptează mai bine unei varietăți de ținute.

Ce trebuie să știu când aleg geanta de laptop?

Ca să faci cea mai bună alegere de geantă de laptop, trebuie să iei în considerare caracteristici precum dimensiunea și diagonala pe care trebuie să o aibă laptopul, aspectul mai elegant sau mai casual, tipul curelei și dacă este detașabilă, cum este compartimentată și dacă are material care absoarbe șocurile.

Ce stil de geantă de laptop să aleg?

Există genți de laptop mai elegante sau mai casual, gri, negre sau de alte culori discrete. Poți alege o geantă tip servietă dacă dorești să o porți la ținute smart casual sau business.De asemenea, există și modele cu aspect mai apropiat de stilul casual sau sport.

Despre Admin ForIT

Citeste si

Cel mai bun soundbar

Timp estimat citire: 8 minute Vrei să ai o experiență ca la cinema, să intensifici filmele de acțiune sau melodiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.